T. C. Lang
Misztikus szerelmes regény,

avagy mese felnőttteknek
 
 


A Lámpás nyomában - Küldetés, mely a Pokolba visz

 

Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek - azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére...

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!



SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Közelgő születésnapom alkalmából nyereményjátékot hirdetek. Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésre, és vegyél részt a sorsoláson, amelynek díja egy limitált példányszámban készült "Lámpás" nyaklánc!

Válasz beküldésének határideje: 2017. július 2. 23:59

Sorsolás a születésnapomon: 2017. július 3-án

A válasz elküldésével hozzájárulsz hírlevél fogadásához, amit a hírlevélben szereplő leiratkozó linkre kattintva bármikor megszüntethetsz. Részletes játékszabályzat: itt
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-79464/2014.

Köszönöm, hogy velem játszottatok! Fortuna ezúttal Rau Ramónának kedvezett.
Gratulálok a nyertesnek!


Néhány vélemény a Molyról

"Lebilincselő, hangulatos, fordulatos történet, hihető karakterekkel, drámával, mesével. Aki kikapcsolódna pár órára, ne keressen tovább!" (KNW)

"Ez a regény nem érdemli meg, hogy elhanyagolják. Ajánlom mindenkinek, aki él és mozog, mert tutira magával fogja ragadni." (K. Nóra)

"A sztereotípiáknak pedig végképp ellentmond a történet, hiszen gyakorlatilag semmi sem az és olyan, mint ahogy azt első nekifutásra gondolnánk. (...) A regény segít látni a teljes képet, figyelmeztet a dogmatikus gondolkodás hátulütőire, felskiccel egy követendő értékrendet. Érdekes, újszerű megközelítés, misztikus-romantikus köntösbe bújtatva. Elgondolkodtató, kellemes kikapcsolódást adó könyv." (Szilvi3672)

"A könyv olyan borzongató túlvilági vidékekre is elvezet bennünket, amilyeneket élő ember szeme soha nem láthat. S talán jobb is így. Itt lebben fel a fátyol arról a titokról, amely a történet során folyamatosan adagolt meglepetésekre felteszi a koronát." (E. Éva)

"...abszolút fikcióként tekintettem a könyvre, így egy jól felépített misztikus háttértörténeten alapuló, romantikus kalandregényt kaptam." (B. Erika)

"Tökéletes olvasmány a strandra, napozáshoz, bár a regénybeli események izgalmasabbá válása akadályozhatja a napozás közbeni elszunnyadást :)" (O. Andrea)

"...mindenképp a javára írhatjuk a műnek, hogy nem klisékkel dolgozik, a fekete-fehér mellett megpróbálja felvillantani a szürke összes árnyalatát is. (...) Ahogy sokasodnak a kalandok, nő a feszültség és halad előre a történet a meglepő csavarokon át a végcél felé, úgy gyorsul egyre sodróbbá. Legalábbis én egy éjszaka alatt kiolvastam. Úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikát, a szerelmet, a karizmatikus főhősöket, a pergő akciódús cselekményt és a misztikus mondanivalót. (K. Eszter)


 
 
Copyright 2013-2017. T. C. Lang
Szerzői jogok-Adatvédelem-Sütik-Impresszum